onsdag 6. oktober 2010

People come into your life for a reason


People come into your life for a reason. The negative people usually are there to teach you what you don’t want to become, treat you how you don’t want to be treated, and to show you what you don’t deserve. Learn from it, let them teach you, and then let them go...
Sometimes the scars won't seem to heal, cause it`s too much to erase.
But eventually the memories will fade...

13 kommentarer:

 1. Ganske utrolig hvordan samme motiv blir så forskjellig avhengig av om du viser bildene i liggende eller stående format. Jeg klarer ikke bestemme meg for hvilket jeg liker best ... men det gjør ikke noe, for jeg synes begge to var KNALL !!!

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder, men jeg blir hengt opp i teksten også...

  Ha en fin kveld.

  Berit.

  SvarSlett
 3. Flotte bilder, selv hadde jeg nesten problemer med å se at det var samme sted, sånn med en gang! Utrolig hva liggende og stående gjør for et motiv! Og teksten var absolutt noe å tenke på...:)

  SvarSlett
 4. Teksten fasinerte meg veldig, bildene var også fine.

  SvarSlett
 5. Dette traff meg på mange måter ... bildene er bare skjønne. Liggende format er det jeg stort sett går for, men her syns jeg det stående er best! Men smak og behag! Teksten kan jeg bare nikke samtykkende til .... vi har vel alle opplevd noe som vi i første omgang skulle ønske vi skulle vært foruten. Men når det har gått litt tid, og fått det vonde litt på avstand, så skjønner en at det er nettopp dette som gir erfarlig og lærdom.

  Klem fra Irene

  SvarSlett
 6. Nok en gang kloke ord :-) selv det negative en utsettes for sier oss noe, vi lærer til og med av det du.

  Flott et bilde ja, og året`s snø?? :-(( wræææææ

  SvarSlett
 7. Dette er utrolig fine bilder som underbygger teksten din.

  SvarSlett
 8. Hm.. det var filosofiske ord til vakre bilder! Og jeg tror du har så rett.. :)

  SvarSlett
 9. That is a beautiful sight to wake up every morning into. I think those people living in that little house must be happy!
  Wong

  SvarSlett
 10. Kloke ord til to nydelige bilder! Visst lærer vi for hver gang, og erfaring trenger vi, men noen ganger bruker vi litt lang tid på å erfare :)

  SvarSlett
 11. Flotte bilder og kloke ord Tone, jeg likte så mye å lese det, for en spennende reise livet er, ennå med både gode og dårlige erfaringer, jeg tror det er alltid noe for å bli lært. =)
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 12. Flott blogg !! Nydelige bilder og kloke ord ;0))

  SvarSlett