fredag 6. mai 2011

Words

Some words are better left unspoken


5 kommentarer:

 1. hei hei tone..jo det går bra..!!nyter lange turer og herlige tanker..
  er veldig godt å ikke være på nett,,styre med det som jeg liker og ikke ta alt så nøye..
  Reiser snart til Kypros og blir der ett par uker hos noen venner.Gleder meg til Afrodites hjemland og det fantastiske lyset som er det nede.
  Håper alt går bra med deg.Du tar vakre bilder.Mangen varme tanker.Anita

  SvarSlett
 2. Tone!!

  Stor stor takk for de du skrev meg, jeg blev så rört for de nydelige tingene du sa. Og det er fantastisk å se at det er mennesker, slik som deg, hvis hjerter forstå og fange fölelsene jeg önsker å uttrykke. Jeg kan se, og jeg er glad om det, at du har et så vakkert og fölsom hjerte, ta vare på det ettersom det er som gull. Og takk også for den super flott link, jeg absolutt likte det og på en måte trengte noe sånt. Bare noe månader siden noen jeg elsket så mye knuste hjertet mitt og det var så vanskelig hver dag og hver natt, men slik som Rick Allison sa "Live for them, for people who love you. . " og det skal jeg gjöre :)
  Jeg sender deg en varm klem og mine beste önskene kjäre Tone. Ha mange flotte og glade dager og håper å höre fra deg :) :)

  Alberto

  SvarSlett
 3. Vet ikke alltid hva jeg skal si her inne jeg... Du rører ved noe i mange av oss tror jeg...

  Nydelig som alltid :) Klem

  SvarSlett
 4. Helt fantastisk.
  Og jeg merker at "Retusjering? Nei takk ikke på min blogg" bloggene bare kan ha det så godt. Bildene dine hadde jeg ikke villet gått glipp av for alt i verden. Dette er kunst, og jeg er en stor beundrer.

  SvarSlett
 5. Du er en kunstner!!
  I tanker, ord og bilder!! :)

  Nydelig vakkert! Nesten så jeg får frysninger..

  SvarSlett